چند نکته برای خرید لوستر

دکوراسیون داخلی , دکوراسیون مغازه , بازسازی ساختمان , دکوراسیون منزل , دکوراسیون اداری , دکوراسیون فست فود , سقف کاذب , دکوراسیون داخلی,دکوراسیون مغازه,بازسازی ساختمان,دکوراسیون منزل,دکوراسیون اداری,دکوراسیون فست فود,سقف کاذب ,

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:







RSS

دکوراسیون منزل - دکوراسیون مغازه
دکوراسیون داخلی - دکوراسیون منزل - دکوراسیون مغازه -بازسازی ساختمان - دکوراسیون فست فود

پنج شنبه 27 آذر 1393

چند نکته برای خرید لوستر

این روزها فروشگاه ها مملو از خریدارانی هستند كه با ذوق و شوق همراه با اضطراب لوازم و وسائل مورد نیاز برای دکوراسیون داخلی خانه شان را انتخاب و خرید می كنند. اشتیاق برای داشتن لوازمی كه مدت هااست برای تهیه آنها نقشه كشیده و بالاخره تصمیم گیری كرده اند و اضطراب بدان جهت كه آیا لوازم انتخابی برای محیط خانه مناسب بوده و یا اساساً جلوه موجود در فروشگاه را خواهد داشت یا خیر؟! لازم به ذكر است برای آنكه از میزان اینگونه اضطراب ها در خرید كاسته شده و نتیجه نهایی زودتر حاصل شود، در انتخاب هر وسیله رعایت نكاتی مورد نیاز است. در همین راستا اگر شما نیز قصد دارید لوستری مناسب برای فضای مورد نظرتان در دکوراسیون منزل تهیه كنید ابتدا پیش از هر كار موارد زیر را مورد توجه قرار دهید:
۱- وسعت فضا: از آنجایی كه هر فضایی میزان مشخصی از نور را نیاز دارد، آویختن لوسترهای با شاخه‌های متعدد و در نتیجه لامپ‌های زیادتر از آن مقدار مورد نیاز نه تنها غیرضروری بلكه مازاد است بنابراین مجبور خواهید بود لامپ برخی از شاخه‌ها را خاموش كنید.
۲- مساحت سقف: در یك معماری معمولی وسعت سقف و كف و دکوراسیون داخلی یك فضا یكسان است ولی از آنجایی كه این روزها كاربرد سقف‌ كاذب در حاشیه سقف اصلی بسیار رایج شده است، در واقع مقداری از مساحت اصلی كاسته شده و در نتیجه هنگام خرید لوستر می‌بایست همان میزان باقی مانده را به عنوان اندازه موجود ملاك قرار دهید.
۳- نورپردازی ثانویه: اغلب فضاها علاوه بر لوستر دارای منابع نورزای دیگری همچون آباژور، چراغ های دیواركوب و در معماری و طراحی دکوراسیون داخلی امروزی هالوژن های واقع در سقف‌های كاذب یا اصلی هستند كه آنها نیز نقش نورپردازی محیط را برعهده دارند لذا در چنین شرایطی پیش از هرگونه اقدام جهت انتخاب لوستر و احیاناً دیواركوب های آن بقیه منابع نورزای موجود و یا حتی امكان كاربرد منابع نورزای دیگر را در نظر بگیرید. لازم به ذكر است هرچه در فضا از منابع نورزای متعددی استفاده شود، هم زیباتر خواهد بود و هم كاربردهای گوناگونی را می‌توان از آن فضا دریافت كرد به شرط آنكه انتخابی مناسب و صحیح انجام پذیرد.
نكته ۱- در خانه هایی كه بر روی سقف‌های كاذب حاشیه و حتی بر روی سقف كاذب میان سقف اصلی، چراغ‌های هالوژن و یا مانند آن تعبیه شده است، لوستر تنها جنبه زیبایی داشته و بیش از میزان نوردهی به موارد ظاهری آن از جمله ابعاد، مدل، فرم و غیره نیز توجه كنید.
نكته ۲- امروزه ساخت فرم‌ها و شكل های هندسی در قالب سقف كاذب در میان سقف اصلی به همراه تعداد زیادی چراغ های هالوژن بر روی آنها در طراحی دکوراسیون منزل بسیار رایج شده است. غافل از آنكه این قبیل سقف ها هم باعث شلوغ شدن فضا شده و هم ارتفاع ظاهری سقف اصلی را كاهش می دهد. حال در نظر بگیرید اگر در میان این سفینه های گچی لوستری با ابعاد بزرگ و چندشاخه نیز آویخته شود، چه نتیجه ای حاصل خواهد شد. برای چنین موقعیتی لوسترهای ظریف سقفی بهترین انتخاب محسوب می شوند.
۴- ارتفاع سقف: ارتفاع سقف یكی از تعیین كننده ترین عوامل در انتخاب لوستر است. هنگامی كه سقف محیط مورد نظر شما از حد معمول (۸۵/۲ الی ۳ متر) خیلی كوتاه تر باشد (حدود ۵۰/۲) شما نمی توانید از لوسترهای آویز به خصوص از نوع آویز كریستال دار استفاده كنید زیرا امكان برخورد سر افراد با آن به هنگام رفت و آمد وجود مگر آنكه محل آویختن لوستر به گونه ای باشد كه یا در بالای میز پذیرایی و یا ناهارخوری قرار گیرد ولی به طور كلی در شرایط عادی برای دکوراسیون داخلی فضایی با سقف های كوتاه بهترین انتخاب لوسترهای به اصطلاح سقفی است.
۵- ابعاد لوستر: علاوه بر موضوع نورپردازی، تعداد شاخه ها و میزان وات لامپ های مورد استفاده در لوستر، حفظ تناسب ابعاد آن با فضا نیز از جمله ضروریات است بنابراین برای  فضای كم وسعت، لوستری انتخاب نكنید كه اگر چه كم شاخه است ولی از ابعاد بزرگی برخوردار باشد زیرا فضایی نازیبا را ایجاد می كند.
۶- نحوه نورپردازی: نورپردازی توسط لوستر به طور كلی چه آویز و چه سقفی با توجه به طرز قرارگرفتن شاخه ها و در نتیجه لامپ، به سه فرم اصلی سربالا، سر پایین و خوابیده تقسیم می شوند. در مدل سربالا نور به طرف بالا انتشار یافته و در نتیجه سقف هم روشن می شود ولی در مدل سر پایین از آنجا كه شاخه ها و در نتیجه لامپ ها، به سمت پایین قرار دارند نور حاصل در بخش پایانی اتاق بیشتر بوده و سقف تاریك تر خواهد بود و در مدل سوم شاخه ها به موازات سقف و به صورت خوابیده بوده و معمولاً این فرم در قالب لوسترهای غیرآویز و به اصطلاح سقفی وجود دارند. نورپردازی در این نوع لوستر ابتدا به طرفین یعنی دیوارها صورت می گیرد.
نكته: علاوه بر مدل های یاد شده در فوق، حباب دار بودن و یا نبودن نیز در نور حاصل از هریك از مدل ها تاثیرگذار است.
۷- سبك و مدل لوستر: همچنان كه به هنگام انتخاب لوازم دکوراسیون داخلی و  دکوراسیون منزل هماهنگی آنها به لحاظ مدل و سبك را در نظر می گیرید در تهیه لوستر نیز این مهم را مورد توجه قرار دهید به عنوان مثال در یك فضای كاملاً مدرن، آویختن لوستری با آویزهای كریستالی كاری ناصحیح بوده و به لحاظ دكوراسیونی محیطی ناهماهنگ را سبب می شود.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: برچسب‌ها: دکوراسیون داخلی, دکوراسیون مغازه, بازسازی ساختمان, دکوراسیون منزل, دکوراسیون اداری, دکوراسیون فست فود, سقف کاذب,



نوشته شده توسط معمار در ساعت 11:29

به وبلاگ من خوش آمدید
ایمیل مدیر :


نگاهی به دکوراسیون منزل توریستی در ایبیزا
دکوراسیون منزل یک بهشت خصوصی در ایبیزا
طراحی میز قهوه مدرن در دکوراسیون منزل
دکوراسیون داخلی خانه کوچک شهری در سوئد
دکوراسیون داخلی رستورانهای خاص در میلان
بازسازی ساختمان خانه قدیمی به رستوران
دکوراسیون منزلی در مونترال
بازسازی ساختمان ویکتوریایی به خانه مدرن شیشه ای
بازسازی پنت هاوس بام اقیانوس آرام
استفاده از نمای بتن طبیعی در دکوراسیون منزل
بازسازی ساختمان تئاتر سلطنتی یورک
دکوراسیون داخلی ستاد مرکزی تبارشناسی در یوتا
دکوراسیون منزل آپارتمان زولتان در بوداپست
طراحی دکوراسیون منزل با اتاق نشیمن مسحور کننده
دکوراسیون داخلی فست فود
جذابیت دکوراسیون منزل با ناهارخوری به سبک استوایی
کاربرد خاکستری-قهوه ای در دکوراسیون داخلی
دکوراسیون داخلی خانه های قاب شده
اعجاز رنگ در دکوراسیون داخلی
دکوراسیون منزل آپارتمانی با فضایی دعوت کننده
بازسازی یک ساختمان مسکونی از قرن بیستم
دکوراسیون داخلی فضای اداری
فضاهای منعطف در دکوراسیون منزل
اجزا و عناصر دکوراسیون منزل
طراحی دکوراسیون دفتر تبلیغاتی رسانه Moove در استرالیا
شکل گیری طراحی داخلی کافه و کافی شاپ در جهان
چگونه دکوراسیون منزل به جادارتر شدن یک خانه کوچک کمک می کند؟
دکوراسیون داخلی خانه ی بدون دیوار
بازسازی ساختمان
دکوراسیون منزل ویلایی در هند
تغییر دکوراسیون منزل با کمترین هزینه
دکوراسیون داخلی رستوران بنکیو
طراحی دکوراسیون داخلی سبز
تاثیر رنگها بر چیدمان دکوراسیون داخلی
دکوراسیون منزل آپارتمانی اسکاندیناوی غرق در رنگ سفید
بازسازی ساختمان ایستگاه آتش نشانی قدیمی به اتاقی مدرن
بازسازی ساختمان منزلی در امریکا
دکوراسیون منزل خانه های زیرزمینی
بازسازی ساختمان دوبلکس قدیمی
دکوراسیون منزل - پنت هاوس ترای بکا
دکوراسیون داخلی بیمارستان ام.ای.دی.آی
دکوراسيون رستوران و فست فود
دکوراسیون اداری
دکوراسیون منزل
دکوراسیون مغازه
بازسازی ساختمان
دکوراسیون داخلی
حمل هوایی ماینر از چین
پریز تایمر دار دیجیتال
شیر روشور چشمی اتوماتیک

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دکوراسیون منزل - دکوراسیون مغازه و آدرس shahtootdesign2.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






صفحه نخست | پست الکترونیک | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ | تم دیزاینر

.:: Design Theme By : wWw.Theme-Designer.Com ::.